Daghoroscoop – waar of onwaar?

Er zijn veel mensen die graag hun horoscopen te lezen elke dag. Ik ben één van hen, maar ik ben ook sceptisch over de vraag of het waar of onwaar. Ik heb veel astrologen gecontacteerd en vroeg hen over dit, maar ik denk niet dat een van hen kwam met een echt antwoord. Dus waarom doe ik deze toespraak, vraag ik jullie allemaal online, als je denkt dat een daghoroscoop is waar of onwaar.

Is er iets echt over – of is het gewoon een stel woorden die we allemaal willen horen? Dit is mijn vraag en ik hoop dat er een aantal van jullie die eerlijk zal zijn en beantwoorden. Ik denk niet dat als ik was niet geïnteresseerd in horoscopen – in dat geval is het heel goed met mij. Ik ben op zoek naar slechts een uitleg over hoe het waar kan zijn. Ik hoop dat het waar is, maar ik kon nooit het gevoel volkomen veilig.

Ik ben een van die soorten mensen, zoals altijd betrekking hebben me sceptisch over dingen die ik niet kan begrijpen. Als het te mooi is om waar te zijn meestal is er een reden. Mijn broer Idris zijn astroloog, en hij kon me niet eens helpen. Ik heb gelezen Hollande en internationale onderzoek op dit gebied, maar niet hier, ik kon geen bevredigend antwoord op mijn probleem. Als ik geen hulp krijgen, zal ik stoppen met het lezen van mijn daghoroscoop – zodat ik niet meer denken. Dat is de enige conclusie die ik kan het me weten. Maar terwijl ik weet zeker dat het antwoord is daar ergens. Er zijn zeker een aantal mensen die veel meer dan gewone mensen te leren kennen. Ik hoop dat een van deze personen de tijd en reden te vinden om me te contacteren, zodat ik kan blijven door het lezen van mijn horoscoop te houden, ik wil wanhopig om waar te zijn. dit zal de uitkomst van deze zaak, maar niemand weet het. Als ik had iets concreet bewijs dat ik kon mezelf steunen op – maar ik heb niets van dien aard. Hoe wordt mijn opråd om iedereen op het internet: Als je iets als ik wist niet dat – moet liefhebben vriendelijk en help me in mijn onderzoek over de horoscoop. Ik wil bij voorbaat bedanken – want als er één ding is dat ik geloof in – dus het is dat we elkaar helpen hier!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.