Viktiga tankar i mitt horoskop

Tiden har kommit där jag har något viktigt jag vill dela med er alla. Jag har hittat mitt kall. Jag är stolt över att äntligen erkänna att jag läst min horoskop varje dag! Det finns nog många som inte skulle våga det, men det är hur jag är. För jag har äntligen förstått mod och vill nu bara framtiden, att vara ärlig mot mig själv och alla andra. Min horoskop är det enda som får mig att gå på morgonen. Jag läste det medan jag dricker mitt kaffe och resten av förmiddagen jag använder för att analysera meddelandena och de viktigaste inslagen i meddelandet.

horoskopbillede

Till exempel. ta itu med min familj eller mitt jobb. Andra gånger är det säger ingenting specifikt om kärlek eller ekonomi. Oavsett dela min horoskop innehåller, jag är säker på att det finns en viss sanning. Häromdagen läste jag en hel del om min lycka jämfört med min karriär – och nap mig om jag bara hade träffat in på kontoret innan chefen ringde mig i konversationen. Nästa sak som händer när han gav mig en Irish coffee var att han bad mig att ta ett prov medan han var där. Han ville främja mig om jag klarade testet – som naturligtvis jag gjorde med bravur. Just detta var i mitt horoskop. Det sade ordagrant att jag skulle bli framgångsrik på jobbet och att en befordran skulle vara nära förestående antingen dag eller i morgon.

Och det var så. Mot bakgrund av denna incident, jag känner att mitt diagram faktiskt har något att säga. Men jag skyndar mig att tillägga att det är inte varje gång det fungerar. Det har funnits andra tillfällen när jag inte riktigt tror att det har omhändertagna – men jag har tänkt på följande: Det är upp till mig att få det att fungera. Det finns ingenting i denna värld som kommer av sig själv. Vi är alla bidrar till att skapa vår egen lycka och påverka förändringar omkring oss. En horoskop är för mig en indikation på vad som kan uppnås – om bara du håller skruven i vattnet. Så det är precis vad jag gör – härifrån till julafton. Min fru är inte säker på att det fungerar – men just nu började hon ge det ett försök. Om det kan hjälpa henne, precis som det har hjälpt mig, det finns inte ett torrt öga. Prova och se om det fungerar för dig!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.